• Startbild
  • Neckwear Deal
  • Tastelinebanner
  • Banner paapi
  • Modekungen
  • Stayhard.se

Välj ditt starterbjudande:

  • 10 % på ALLT hos Neckwear.se
  • 100 Kr presentkort Minikungen.se
  • 15% på ALLT hos Sunglassesshop.com
  • 10 % på ALLT hos Stayhard.se
  • Läs mer

Intressen:

Neckwear.se säljer slipsar, flugor, plastronger, klockor manschettknappar, halsdukar och mycket mer av hög kvalité till oslagbara priser! Snabba leveranser, säkra betalningar och öppet köp i 30 dagar! Våra priser slår all konkurrens! Jämför själv!Sunglassesshop.com säljer märkesglasägon solglasögen till riktigt bra priser!

Med Tastelines Matkasse får du

 Lättlagade och näringsriktiga recept för hela familjen. Vi provlagar alla recept.

 Råd och tips som förenklar och inspirerar din matlagning.

 Leverans av recept och fräscha råvaror direkt till dörren varannan vecka.

I menyn hittar du alltifrån spännande internationella rätter till klassiska favoriter. Oavsett rätt kommer du att känna dig som en stolt kock i köket!

 


Hos oss på Minikungen.se hittar du prisvärda kläder för barn i åldern 0 till 12 år. Vi säljer trendiga och bekväma kläder för både vardag och det speciella tillfället. Eftersom försäljningen sker online kan vi hålla nere priser till konsument. Mode och stil saknar åldersgräns, eller hur?


Paapi startade som en vanlig klädbutik för killar i Särö, söder om Göteborg, men öppnade en nätbutik våren 2008. Eftersom vi är noga med vad vi köper in, håller lägre priser än de flesta, levererar direkt och har gratis frakt redan vid order överstigande 1000kr blev vi snabbt populära hos killar som är intresserade av märkeskläder och skor och gärna handlar online. Nätförsäljningen gick över förväntan så för att kunna hinna med säljer vi numer enbart från vår nätbutik. Modekungen startades under 2008 och har som mål att förse sina kunder med trendiga produkter, schysta villkor och professionell kundtjänst dygnet runt. Modekungen är ett registrerat varumärke. Bolaget bakom Modekungen, Modekungen Limited, består av ett snabbväxande team med modeintresserade personer.Affärsidén är att sälja trendiga kläder och accessoarer i ett brett sortiment via främst internet. Utbudet på omkring 150 varumärken kommer från både väletablerade modevarumärken och från nya spännande designers. Idag finns Stayhard etablerat med försäljningskanaler i Sverige, Danmark, Norge, Finland samt med en gemensam försäljningskanal för övriga EU.

Hur fungerar det?

Bli medlem och få rabattkoder till E-butiker via SMS. Baserat på din profil kommer vi att veckovis välja ut E-butiker som har lämpliga rabatter som passar just dig och dina intressen.

Om oss

Vi erbjuder en ny marknadsföringskanal via mobilen. Genom att skicka ut SMS-erbjudanden sammankopplar vi företag med nya kunder på ett helt unikt sätt.

Kontakta oss
 

Tel: 08-41049044
E-post: info@smsfynd.se


Gå till vårt kontaktformulär